آموزش محیط مونتاژ سالیدورک(محیط Assembly) یکی دیگر از آموزش های تولید شده سایت مکانیک لرنینگ می باشد.این فصل از آموزش بخشی از پک کامل آموزش سالیدورک می باشد که هم اکنون بر روی سایت موجود می باشد و می توانید پک کامل را با تخفیف تهیه نمایید.همانطور که به خاطر دارید در جلسات گذشته با آموزش اسکچ سالیدورک و آموزش محیط سه بعدی سالیدورک شما را با مباحث و دستورات دو بعدی و سه بعدی نرم افزار سالیدورک آشنا ساختیم و همچنین در قالب دو جلسه به نام های تمرینات سالیدورک و نقشه های سه بعدی سالیدورک برای یادگیری بیشتر شما عزیزان تمریناتی نیز انجام گردید.اما در این قصل از آموزش می خواهیم شما را با محیط مونتاژ سالیدورک آشنا کنیم و آموزش آن را خدمت شما ارائه دهیم.
همواره قطعات در درون مجموعه ها بکار گرفته خواهند شد و مدل سازی قطعات منفرد به تنهایی،نیاز طراحی را برطرف نمی سازد،بلکه باید پس از طراحی یک مدل منفرد آن را به لحاظ هندسی با دیگر قطعات مجموعه مرتبط ساخت و حتی از لحاظ تلرانس گذاری و عملکرد مجموعه،آنالیز کرد.نرم افزار سالیدورک محیط مخصوصی را با نام Assembly به این منظور اختصاص داده که به کمک آن قادر خواهید بود مجموعه قطعات دلخواه را به درستی بر هم مونتاژ نمایید.
در این فصل از آموزش به معرفی محیط مونتاژ،شیوه استفاده از قیدهای استاندارد،پیشرفته مکانیکی و نماهای انفجاری می پردازیم و مجموعه های مونتاژی را ایجاد می کنیم.
مشاهده نمونه فیلم آموزشی از آموزش محیط مونتاژ سالیدورک
در این نمونه فیلم آموزشی می توانید نمونه ای از فیلم آموزش محیط مونتاژ سالیدورک را مشاهده کنید و با نحوه تدریس مدرس نیز آشنا شوید.
جلسه اول:آشنایی با محیط مونتاژ سالیدورک
- آشنایی با روش های مونتاژ قطعات در محیط assembly
- آشنایی با علامت های موجود در کنار قطعات در نمودار درختی در محیط مونتاژ
- آشنایی با روش مونتاژ قطعات به روش بالا به پایین
- آشنایی با نحوه فراخوانی قطعات
- بررسی دستور Insert Components
- بررسی دستور New Part
- بررسی دستور New Assembly
- بررسی دستور Copy With Mates
جلسه دوم:آموزش دستور Mate قسمت Standard
در این جلسه از آموزش به بررسی دستور Mate می پردازیم.از این دستور جهت قید گذاری بین قطعات در محیط مونتاژ استفاده می شود.این دستور از سه بخش تشکیل شده است که در این جلسه قسمت اول آن یعنی قسمت Standard را مورد بررسی قرار می دهیم.
- بررسی قید Coincident
- بررسی قید Parallel
- بررسی قید Perpendicular
- بررسی قید Tangent
- بررسی قید Concentric
- بررسی قید Lock
- بررسی قید Distance
- بررسی قید Angle
جلسه سوم:آموزش دستور Mate قسمت Advance
در این جلسه از آموزش نیز به بررسی قیدهای موجود در قسمت Advance دستور Mate می پردازیم و با این قیدها آشنا می شوید.
- بررسی قید profile Center
- بررسی قید Symmetric
- بررسی قید Width
- بررسی قید Path Mate
- بررسی قید Linear/Linear Coupler
- بررسی قید Limit Distance
- بررسی قید Limit Angle
جلسه چهارم:آموزش دستور Mate قسمت Mechanical
در این جلسه از آموزش نیز به بررسی قید های موجود در قسمت Mechanical دستور Mate می پردازیم و با این قیدها در این جلسه آشنا می شوید.
- بررسی قید Cam
- بررسی قید Slot
- بررسی قید Hinge
- بررسی قید Gear
- بررسی قید Rack Pinion
- بررسی قید Screw
- بررسی قید Universal Joint
جلسه پنجم:آشنایی با روش های تکثیر در محیط مونتاژ
در این جلسه از آموزش به بررسی دستوراتی می پردازیم که از آنها می توانیم در تکثیر کردن قطعات استفاده کنیم.
- بررسی دستور Linear Component Pattern
- بررسی دستور Circular Component Pattern
- بررسی دستور Pattern Driven Component Pattern
- بررسی دستور Sketch Driven Component Pattern
- بررسی دستور Curve Driven Component Pattern
- بررسی دستور Chain Component Pattern
- بررسی دستور Mirror Components
جلسه ششم:بررسی دستور Smart Fasteners
در این جلسه از آموزش به بررسی دستور Smart Fasteners می پردازیم.بوسیله این دستور می توانیم برای سوراخ های موجود در قطعات به صورت خودکار پیچ و مهره و واشر را فراخوانی کرده و در داخل سوراخ مونتاژ کنیم.این دستور برای سوراخ انتخابی به صورت خودکار پیچ هایی را پیشنهاد می دهد که ما می توانیم از آن پیچ در سوراخ مورد نظر استفاده کنیم.
جلسه هفتم:بررسی دستورات Rotate Component و Move Component
از این دو دستور برای دوران دادن و جابجایی قطعات یک مجموعه مونتاژی می توانیم استفاده کنیم و بوسیله این دو دستور می توانیم مدل ها را جابجا و دوران دهیم.
جلسه هشتم:بررسی دستورات نوار ابزار Assembly Feature
در این جلسه از آموزش نیز به بررسی دستورات موجود در نوار ابزار Assembly Feature می پردازیم.بیشتر این دستورات همان دستوراتی هستند که در محیط Part آنها را بررسی کرده ایم.تفاوت این دستورات با محیط Part در این است که در اینجا این دستورات بر روی چندین قطعه اثر می گذارند.
- بررسی دستور Weld Bead
جلسه نهم:بررسی دستور Belt/Chain
در این جلسه از آموزش به بررسی دستور دیگری در محیط مونتاژ می پردازیم.دستور Belt/Chain دستوری می باشد که بوسیله آن می توانیم تسمه را به سیستم اضافه کنیم.همانطور که می دانید زمانی که فاصله دو محور از همدیگر زیاد باشد برای انتقال قدرت و حرکت از تسمه استفاده می شود.این دستور وظیفه اش ایجاد تسمه بین دو محور می باشد.
جلسه دهم:بررسی دستور Explode View
در این جلسه از آموزش به بررسی دستور Explode View می پردازیم.از این دستور برای ایجاد نمای انفجاری در مجموعه های مونتاژی استفاده می گردد.بوسیله این دستور می توانیم قطعات یک مجموعه را در فضا پخش کرده و نمای انفجاری از مجموعه ایجاد نماییم.همچنین در این جلسه نحوه تهیه انیمیشن از حالت مونتاژ و دمونتاژ را خدمتتان آموزش می دهیم.
جلسه یازدهم:نکات تکمیلی محیط مونتاژ سالیدورک
در این جلسه از آموزش نکات تکمیلی محیط مونتاژ را خدمتتان توضیح می دهیم.مباحثی که در این جلسه بررسی می کنیم شامل موارد زیر می باشد:
- نحوه ویرایش قطعات در محیط مونتاژ
- نحوه مونتاژ قطعه به روش بالا به پایین
- بررسی تداخل بین قطعات یک مجموعه مونتاژی پس از مونتاژ کردن
جلسه دوازدهم:نحوه اضافه کردن قطعه به قطعات استاندارد سالیدورک
همانطور که در جلسات گذشته آموزش خدمتتان گفته شد نرم افزار سالیدورک دارای مجموعه قطعاتی به نام قطعات استاندارد می باشد که ما می توانیم از آن قطعات در مجموعه های مونتاژی استفاده کنیم.اما در این جلسه از آموزش به شما می آموزیم که چطور می توانید قطعه ای را خودتان طراحی کنید و سپس آن را به مجموعه قطعات استاندارد اضافه کنید و سپس در مجموعه های دیگر از آن قطعه نیز در صورت نیاز استفاده کنید.
جلسه سیزدهم:تمرین مونتاژ سالیدورک
در این جلسه از آموزش به عنوان تمرین در محیط مونتاژ می خواهیم قطعات یک مجموعه را روی هم سوار کرده و مجموعه مونتاژی را ایجاد کنیم.تمرینی که برای این بخش در نظر گرفته شده است مونتاژ موتور 8 سیلندر می باشد که در این جلسه این موتور را به صورت کامل مونتاژ کرده و در نهایت نیز حرکت موتور را می توانید مشاهده نمایید.
جلسه چهاردهم:آشنایی با رندرگیری
در این جلسه از آموزش به بررسی قابلیت رندرگیری در نرم افزار سالیدورک می پردازیم.در نرم افزار سالیدورک نوار ابزاری وجود دارد به نام Render که از آن برای رندرگیری می توانیم استفاده کنیم.بعد از اینکه به مدلمان جنس دادیم ،برای اینکه مدل را به صورت واقعی تر نمایش دهیم می توانیم از مدل رندر بگیریم.در این جلسه به بررسی این قابلیت نرم افزار می پردازیم و با بحث رندرگیری آشنا می شویم.
نتیجه گیری
بدون شک یکی دیگر از محیط های نرم افزار سالیدورک محیط مونتاژ می باشد.شما با مشاهده این فصل از آموزش به محیط مونتاژ سالیدورک مسلط می شوید و براحتی می توانید قطعات یک مجموعه را وارد محیط مونتاژ کرده و مجموعه مونتاژی را بوجود بیاورید.
در پایان اگر سوال و یا نظری در مورد این آموزش دارید می توانید در قسمت نظرات همین مطلب،نظر خود را درج کنید و یا از بخش تماس با ما در ارتباط باشید.
همچنین اگر قصد دارید پک کامل آموزش سالیدورک را تهیه نمایید،می توانید با کلیک بر روی گزینه زیر آن را با تخفیف تهیه نمایید.
مشخصات محصول آموزش محیط مونتاژ سالیدورک
مدت زمان این فصل از آموزش : 8 ساعت و 18 دقیقه
حجم آموزش : 1.41 گیگا بایت
نحوه تهیه این آموزش : این آموزش به صورت دانلودی می باشد و بعد از پرداخت صفحه دانلود ظاهر می شود که می توانید آموزش را دانلود کنید.
نحوه فعالسازی آموزش : این آموزش را می توانید بر روی دو سیستم و یا یک سیستم و موبایل اندرویدی فعال نمایید.
چنانچه سوالی در مورد این فصل از آموزش دارید می توانید در قسمت نظرات مطرح بفرمایید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم.