آموزش طراحی قالب در سالیدورک (Mold Design) یکی دیگر از آموزش های تولید شده سایت مکانیک لرنینگ می باشد.در این فصل از آموزش که فصل هفتم از آموزش پیشرفته سالیدورک می باشد می خواهیم شما را با محیط قالب سازی سالیدورک یعنی محیط Mold Design آشنا کنیم.
یکی دیگر از محیط های کاربردی نرم افزار سالیدورک محیط قالب سازی سالیدورک می باشد.با استفاده از محیط قالب سازی می توانیم قالب های تزریق پلاستیک را طراحی کنیم.
همانطور که می دانید قسمت مهم یک قالب تزریق پلاستیک،بخش ماهیچه و حفره (Core & Cavity) آن می باشد.به این مفهوم که وقتی ماهیچه و حفره روی همدیگر قرار می گیرند بین آنها یک فضای خالی ایجاد می شود که این فضای خالی همان شکل قطعه کار ما می باشد.ما با استفاده از دستورات نوار ابزار Mold Tools می توانیم براحتی حفره و ماهیچه قالب را طراحی کنیم.البته علاوه بر دستورات نوار ابزار Mold Tools روش های دیگری نیز برای تولید حفره و ماهیچه وجود دارند که در این مجموعه آموزشی آنها را نیز به شما آموزش می دهیم.
همچنین با توجه به اینکه دستورات نوار ابزار Mold Tools محدود می باشد،در نرم افزار سالیدورک باید از دو افزونه کمکی به نام های SplitWorks و MoldWorks نیز استفاده گردد.با استفاده از افزونه SplitWorks می توانیم ماهیچه و حفره (Core & Cavity) را طراحی کنیم و با استفاده از افزونه MoldWorks نیز می توانیم اجزا قالبهای تزریق پلاستیک را ایجاد نماییم و یک قالب تزریق پلاستیک کامل را تولید کنیم.
در این مجموعه آموزشی دو افزونه کمکی یعنی SplitWorks و MoldWorks را نیز به شما آموزش داده ایم تا بتوانید یک قالب را به صورت کامل طراحی کنید.
در این دوره آموزشی در قالب 36 جلسه با ذکر مثال های مختلف قصد داریم این محیط نرم افزار را به شما آموزش دهیم.انتظار می رود در پایان این دوره آموزشی هنر آموز بتواند قالب تزریق پلاستیک قطعات مختلف را طراحی کند.
مدت زمان این دوره آموزشی حدود 17 ساعت می باشد که سعی شده در این آموزش تمام نکات و دستورات به صورت کامل گفته شود تا دانشجویان و صنعتگران عزیز به این محیط نیز مسلط شوند.
مشاهده نمونه فیلم آموزشی از آموزش طراحی قالب در سالیدورک (Mold Design)
در این نمونه فیلم آموزشی می توانید نمونه ای از فیلم آموزش طراحی قالب تزریق پلاستیک در سالیدورک (Mold Design) را مشاهده کنید و با نحوه تدریس مدرس نیز آشنا شوید.
جلسه اول:آشنایی با قالب های تزریق پلاستیک
در این جلسه که جلسه اول از آموزش طراحی قالب تزریق پلاستیک در سالیدورک می باشد می خواهیم شما را با قالب های تزریق پلاستیک و ساختار قالب ها آشنا کنیم.دو روش عمده برای قالب گیری قطعات پلاستیکی وجود دارد.یکی قالب گیری تزریقی و دیگری نیز قالب گیری دمشی یا بادی می باشد.در این جلسه با نمایش عکس ها و فیلم هایی از قالب های تزریق پلاستیک شما را با این دو روش قالب گیری آشنا می کنیم و توضیحات کاملی را در این مورد خدمتتان عرض می کنیم.همچنین در این جلسه با قالب های تزریق پلاستیک آشنا می شوید و اجزا قالب های تزریق پلاستیک را فرا می گیرید.
فرآیند تزریق پلاستیک فرآیندی است که در آن یک ماده پلیمری گرم و نرم که با دادن حرارت ذوب می شود داخل دستگاه تزریق ریخته می شود.سپس واحد تزریق،آن مواد ذوب شده را از یک مسیر مشخص به درون قالب هدایت می کند تا فضای خالی بین حفره و ماهیجه پر شود.پس از سرد شدن مواد مذاب، قالب باز شده و قطعه توسط سیستم بیرون انداز یا میل پران به بیرون قالب پرتاب می شود.
جلسه دوم:آشنایی با مفهوم حفره و ماهیچه در قالب تزریق پلاستیک
در این جلسه می خواهیم بحث حفره و ماهیچه را خدمتتان توضیح دهیم.همانطور که در جلسه گذشته خدمتتان عرض کردیم حفره و ماهیچه دو قسمتی هستند که اگر روی همدیگر قرار بگیرند فضای خالی بین آنها قطعه کار ما را تشکیل می دهد.در این جلسه با نمایش تصاویری به صورت کامل با مفهوم حفره و ماهیچه یا Core & Cavity آشنا می شوید.
جلسه سوم:آشنایی با مراحل طراحی یک قالب تزریق پلاستیک
در این جلسه شما را با مراحل طراحی یک قالب تزریق پلاستیک آشنا می کنیم.برای طراحی قالب تزریق پلاستیک یک قطعه باید مراحل زیر را انجام دهیم:
1-تعیین نوع قالب
2-تعیین تعداد حفره های قالب
3-طراحی سیستم راهگاهی
4-طراحی سیستم پران
5-طراحی سیستم خنک کاری
6-طراحی سیستم هواگیری
در این جلسه به توضیحات مطالب فوق می پردازیم و نکات و فرمول های آنها را نیز به شما توضیح می دهیم.
جلسه چهارم:شروع بررسی دستورات نوار ابزار Mold Tools
در این جلسه می خواهیم برخی از دستورات نوار ابزار Mold Tools را خدمتتان توضیح دهیم.دستورات این نوار ابزار دستوراتی هستند که به ما کمک می کنند تا بتوانیم Core و Cavity یا همان حفره و ماهیچه یک قطعه را تولید کنیم.در این جلسه دستورات زیر را بررسی می کنیم:
1-بررسی دستور Scale
2-بررسی دستور Draft
3-بررسی دستور Draft Analysis جهت تحلیل شیب بندی صحیح سطوح قطعه
4-بررسی دستور Parting lines
5-بررسی دستور Parting Surfaces
6-بررسی دستور Tooling Split
در این جلسه دستورات گفته شده را به صورت کامل بررسی می کنیم.
جلسه پنجم:بررسی دستور Shut Off Surfaces
در این جلسه به بررسی دستور Shut Off Surfaces می پردازیم.این دستور برای ما تعیین می کند که سوراخی که روی سطح قطعه قرار دارد باید بوسیله ماهیچه تولید شود یا حفره.
جلسه ششم:بررسی دستور Core
در این جلسه به بررسی دستور Core می پردازیم.با استفاده از این دستور می توانیم ماهیچه جانبی را برای قطعاتی که نیاز به ماهیچه جانبی دارند تولید کنیم.
جلسه هفتم:انجام یک مثال برای تولید حفره و ماهیچه
در این جلسه می خواهیم با استفاده از دستوراتی که تا به اینجا فرا گرفتیم حفره و ماهیچه یک قطعه پلاستیکی را تولید کنیم.در این جلسه به کمک دستورات گفته شده براحتی حفره و ماهیچه قطعه را تولید می کنیم.در خلال آموزش نیز نکاتی را به شما می آموزیم.
جلسه هشتم:تولید حفره و ماهیچه با انجام چند مثال مختلف
در این جلسه نیز با انجام چند مثال مختلف حفره و ماهیچه چند قطعه را تولید می کنیم و با دستورات نوار ابزار Mold Tools بیشتر آشنا می شوید.
جلسه نهم:بررسی دستور split line
در این جلسه به بررسی دستور Split line می پردازیم.در بعضی از قطعات تزریق پلاستیک برای ایجاد خط جدایش و سطح جدایش می بایست از دستور Split line استفاده کنیم تا بتوانیم قالب یک قطعه را تولید کنیم.در این جلسه به بررسی این موضوع می پردازیم.
جلسه دهم:تولید حفره و ماهیچه با استفاده از دستورات محیط سه بعدی
در این جلسه می خواهیم یکی دیگر از روش های تولید حفره و ماهیچه را خدمتتان آموزش دهیم.یکی دیگر از روش های تولید حفره و ماهیچه استفاده از دستور extrude می باشد.در این جلسه این مورد را به شما آموزش می دهیم و از این روش نیز می توانید حفره و ماهیچه قطعه خود را تولید نمایید.
جلسه یازدهم:تولید حفره و ماهیچه بوسیله دستور Combine
یکی دیگر از روش های تولید حفره و ماهیچه استفاده از دستور combine می باشد.برای تولید حفره و ماهیچه قطعات تو پر می توانیم از دستور combine استفاده کنیم.بوسیله این دستور می توانیم حجم دو بادی را ایجاد شده را از یکدیگر کم کنیم و حفره های قالب را ایجاد نماییم.در پایان این جلسه روش تولید نیمه بالایی و پایینی قالب یک بطری را با استفاده از همین روش به شما آموزش می دهیم.
جلسه دوازدهم:تولید حفره و ماهیچه بوسیله دستورات نوار ابزار surfaces
در این جلسه می خواهیم حفره و ماهیچه را به کمک دستورات نوار ابزار surfaces ایجاد کنیم.برخی از دستورات محیط طراحی سطوح به ما کمک می کنند تا بتوانیم سطح جدایش را ایجاد نماییم.در این جلسه تولید ماهیچه را به کمک دستورات نوار ابزار surfaces انجام می دهیم و برای تولید حفره نیز از دستورات دیگری کمک می گیریم.
جلسه سیزدهم:تولید حفره و ماهیچه بوسیله دستور Cavity
یکی دیگر از دستوراتی که به ما کمک می کند تا بتوانیم حفره های یک قالب را ایجاد نماییم استفاده از دستور cavity می باشد.برای استفاده از این دستور حتما باید وارد محیط مونتاژ شویم.در این جلسه نیز این دستور به صورت کامل بررسی شده است.
جلسه چهاردهم:قالب های اسپلیت
قالب های اسپلیت قالب هایی هستند که cavity آنها دو تکه بوده و به صورت کشویی از بغل باز می شوند.مانند قطعات رولپلاک و لیوان های دسته دار.برای اینکه این قطعات در داخل حفره قالب گیر نکنند باید cavity آنها را به صورت دو تکه بسازیم تا قطعه از داخل حفره قالب بیرون بیاید.
جلسه پانزدهم:طراحی قالب یک قاشق پلاستیکی
در این جلسه می خواهیم حفره و ماهیچه یک قاشق پلاستیکی را تولید نماییم و سپس با تکثیر آن یک قالب 12 حفره ای را ایجاد نماییم.برای تولید حفره و ماهیچه این قالب از دستورات نوار ابزار mold tools استفاده نمی کنیم و به روش دستی و با استفاده از ترفند های دیگری ماهیچه و حفره قالب را ایجاد می کنیم.
جلسه شانزدهم:طراحی قالب ظرف لیوان
در این جلسه می خواهیم حفره و ماهیچه قالب یک لیوان را با توجه به روش هایی که آموخته ایم طراحی کنیم.یکی از این روش ها استفاده از دستورات نوار ابزار Mold Tools می باشد.در روش دوم نیز به صورت دستی و با استفاده از دستورات دیگری حفره و ماهیچه ایم مدل را طراحی می کنیم.
جلسه هفدهم:تولید حفره و ماهیچه جا صابونی
در این جلسه نیز با استفاده از دستورات نوار ابزار Mold Tools به تولید حفره و ماهیچه جا صابونی می پردازیم.مدل جا صابونی دارای سوراخ هایی در قسمت پایینی می باشد که باید مشخص کنیم آن سوراخ ها قرار است بوسیله ماهیچه تولید شوند یا حفره.
جلسه هجدهم:تولید حفره و ماهیچه یک سینی دسته دار
در این جلسه می خواهیم قالب یک سینی دسته دار را تولید کنیم.این مدل در دو سمتش دارای دو دسته سوراخ دار می باشد.برای تولید این دسته های سوراخ دار نیاز به ماهیچه جانبی یا کشویی می باشد.در این جلسه این موارد را به صورت کامل بررسی می کنیم.
جلسه نوزدهم:تولید حفره و ماهیچه یک دیس پلاستیکی
در این جلسه می خواهیم حفره و ماهیچه یک دیس پلاستیکی را تولید نماییم.برای تولید حفره و ماهیچه هر مدلی ابتدا باید سطوح آن را تحلیل نماییم تا از نظر شیب بندی مشکلی در طراحی وجود نداشته باشد.در این جلسه نیز با استفاده از روش هایی که آموخته ایم حفره و ماهیچه این مدل را ایجاد می نماییم.
جلسه بیستم:تولید حفره و ماهیچه سبد
در این جلسه می خواهیم تولید حفره و ماهیچه مربوط به یک سبد را انجام دهیم.این سبد نیز مانند مدل سینی دسته دار دارای سوراخ هایی در جوانب خود می باشد.بنابراین برای تولید سوراخ های جانبی موجود در مدل باید از ماهیچه های جانبی استفاده کنیم.
جلسه بیست و یکم:بررسی دستورات افزونه solidworks plastics
یکی از افزونه هایی که به صورت پیش فرض در نرم افزار سالیدورک موجود می باشد افزونه solidworks plastics نام دارد.این افزونه جهت تحلیل قالب های تزریق پلاستیک کاربرد دارد.با استفاده از این افزونه می توانیم راهگاه و نقطه تزریق را برای قالبمان ایجاد کنیم و سپس شکل گیری قطعه کار را بررسی نماییم.در واقع کاربرد این افزونه مشابه نرم افزار Mold Flow می باشد و می توانیم برخی از تحلیل های نرم افزار Mold Flow را در این افزونه انجام دهیم.
یکی از تحلیل هایی که در این افزونه موجود می باشد تحلیل زمان پر شدن محفظه قالب می باشد.در این جلسه به بررسی کامل دستورات این افزونه می پردازیم و با ذکر مثال هایی می توانید نتایجی که از تحلیل استراج می کنیم را بررسی نمایید.
جلسه بیست و دوم:نحوه طراحی قالب یک بطری
در این جلسه می خواهیم به نحوه طراحی قالب یک بطری بپردازیم.یکی دیگر از قالب هایی که در نرم افزار سالیدورک می توانیم طراحی کنیم قالب های بادی هستند.قالب های بادی قالب هایی هستند که یک سری از قطعات پلاستیکی تو خالی را می توان با آنها تولید کرد.مانند ظروف بطری ها،ظروف شوینده ها،ظروف مواد غذایی و …. .
در این جلسه ابتدا توضیحاتی را در مورد قالب های بادی خدمتتان عرض می کنیم و با این نوع قالب ها آشنا می شوید و سپس نحوه طراحی قالب یک بطری را خدمتتان توضیح می دهیم.
جلسه بیست و سوم:طراحی قالب سبد یک سینک
در این جلسه می خواهیم قالب یک سبد مربوط به سینک را طراحی کنیم.برای تولید ماهیچه و حفره مربوط به این مدل از روش دستی و با استفاده از دستوراتی که خدمتتان عرض می شود استفاده می کنیم.
جلسه بیست و چهارم:طراحی قالب قاب کنترل
در این جلسه می خواهیم قالب یک قاب کنترل را طراحی نماییم.برای ایجاد ماهیچه و حفره این مدل می خواهیم از دستورات نوار ابزار Mold Tools استفاده نماییم.
جلسه بیست و پنجم:طراحی قالب یک پیچ
در این جلسه می خواهیم قالب یک پیچ را ایجاد نماییم.با توجه به اینکه پیچ دارای رزوه می باشد،بنابراین برای طراحی قالب این قطعه باید از قالب های اسپلیت استفاده نماییم.قالب های اسپلیت قالب هایی هستند که cavity آنها دو تکه بوده و به صورت کشویی از بغل باز می شوند.اگر قالب پیچ را به صورت اسپلیت ایجاد نکنیم مدل داخل حفره های قالب گیر کرده و از آن خارج نمی شود.در این جلسه به بررسی این موضوع می پردازیم.
جلسه بیست و ششم:طراحی قالب قاب تب سنج
در این جلسه می خواهیم قالب قاب یک تب سنج را ایجاد نماییم.با توجه به اینکه در جوانب این مدل زبانه و سوراخ وجود دارد بنابراین برای تولید زبانه ها و سوراخ ها باید از ماهیچه های جانبی استفاده کنیم تا قطعه کار بتواند از قالب به بیرون پران شود.
جلسه بیست و هفتم:طراحی قالب یک فن
در این جلسه می خواهیم قالب یک فن را طراحی کنیم.در این مدل چون لبه جدایش ما سه بعدی می باشد بنابراین با استفاده از نوار ابزار Mold Tools نمی توانیم قالب این مدل را تولید نماییم.تنها روش برای تولید حفره و ماهیچه این مدل استفاده از روش دستی است.
جلسه بیست و هشتم:طراحی قالب ظرف درب دار
در این جلسه می خواهیم قالب یک ظرف درب دار را طراحی کنیم.ایم مدل از دو Body تشکیل شده است.Body اول مربوط به درب می باشد و Body دوم مربوط به بدنه ظرف می باشد.نکته ای که در طراحی قالب این مدل باید در نظر بگیریم این است که با یک بار عمل تزریق باید هر دو Body را تولید کنیم.
جلسه بیست و نهم:طراحی قالب درب شامپو
در این جلسه می خواهیم قالب درب یک شامپو را طراحی کنیم.از این نوع درب ها در ظروف آرایشی و بهداشتی بسیار استفاده شده است.
جلسه سی ام:آموزش نصب و فعالسازی افزونه های SplitWorks و MoldWorks
با توجه به اینکه دستورات موجود در نوار ابزار Mold Tools برای طراحی قالب های تزریق پلاستیک کامل نیستند بنابراین باید از افزونه های کمکی که برای این منظور ساخته شده اند استفاده کنیم.دو افزونه وجود دارند که در طراحی قالب های تزریق پلاستیک از آنها استفاده می کنیم.یکی از این افزونه ها،افزونه SplitWorks و افزونه دیگر افزونه MoldWorks می باشد.این دو افزونه دستورات قسمت قالب سازی نرم افزار سالیدورک را کامل می کنند.
افزونه SplitWorks:از این افزونه برای طراحی ماهیچه و حفره یا همان Core و Cavity استفاده می کنیم.
افزونه MoldWorks:از این افزونه برای طراحی قالب های تزریق پلاستیک استفاده می شود.ما با استفاده از این پلاگین می توانیم یک قالب تزریق پلاستیک را به طور کامل طراحی کنیم.در واقع با استفاده از دستورات این افزونه می توانیم اجزا قالب را طراحی کنیم.مثل پین ها،بوش های راهنما،پین های پران،راهگاه ها،گیت ها و ….
در این جلسه به نحوه نصب و فعالسازی این دو افزونه می پردازیم.
جلسه سی و یکم:بررسی دستورات نوار ابزار SplitWorks
در این جلسه به بررسی دستورات نوار ابزار SplitWorks می پردازیم.از این افزونه برای طراحی حفره و ماهیچه قالب استفاده می گردد.
دستوراتی که در این جلسه مورد بررسی قرار میگیرند عبارتند از:
دستور Split part
دستور Plug Hols
دستور Loft
دستور Create Solid Insert
دستور Create Side Core
دستور Add Side Core
دستور clean
جلسه سی و دوم:تولید حفره و ماهیچه قطعه شماره 2 به کمک افزونه SplitWorks
در این جلسه می خواهیم به کمک دستورات افزونه SplitWorks ماهیچه و حفره مدل شماره 2 را تولید کنیم.این قطعه نیز دارای سوراخ هایی در سطوح جانب خود می باشد.بنابراین برای تولید این سوراخ ها باید از ماهیچه جانبی استفاده کنیم.
جلسه سی و سوم:تولید حفره و ماهیچه کاور موبایل با استفاده از دستورات افزونه SplitWorks
در این جلسه نیز می خواهیم حفره و ماهیچه قطعه دیگری را با استفاده از افزونه SplitWorks تولید کنیم.مدلی که در این جلسه قصد داریم تا ماهیچه و حفره آن را تولید کنیم یک کاور موبایل می باشد.
جلسه سی و چهارم:بررسی دستورات افزونه MoldWorks
در این جلسه می خواهیم برخی از دستورات افزونه MoldWorks را مورد بررسی قرار دهیم.همانگونه که در جلسات قبلی به آن اشاره کردیم ما با استفاده از این افزونه می توانیم یک قالب کامل تزریق پلاستیک را ایجاد کنیم.بعد از اینکه ماهیچه و حفره قالب تولید شد،بعد از آن می توانیم به کمک دستورات افزونه MoldWorks سایر اجزاء قالب از جمله صفحات قالب،میل های راهنما،بوش های راهنما،صفحات پران،پین های پران،پیچ ها و اتصالات،بوش تزریق،رینگ موقعیت دهنده،کشویی ها،لیفترها و ….. را به قالب اضافه کنیم.در این جلسه می خواهیم به کمک دستورات این افزونه یک قالب تزریق پلاستیک کامل را تولید کنیم.
برخی از دستوراتی که در این جلسه به بررسی آنها می پردازیم عبارتند از:
دستور Mold User Coordinate System
دستور Add Insert
دستور Add Slides
دستور New Mold
دستور Insert Runner System
دستور َAdd Gate
نحوه اضافه کردن بوش تزریق به قالب
نحوه اضافه کردن رینگ موقعیت دهنده به قالب
نحوه اضافه کردن سیستم پران به قالب
نحوه اضافه کردن سیستم خنک کاری به قالب
ایجاد اتصالات صفحات قالب بوسیله پیچ
ایجاد سیستم فنر در قالب
ایجاد قالب های سه صفحه ای
پاک کردن و ویرایش اجزای قالب
جلسه سی و پنجم:طراحی قالب تزریق پلاستیک قطعه شماره 2 به کمک دستورات افزونه MoldWorks
در این جلسه نیز می خواهیم یک قالب تزریق پلاستیک کامل را ایجاد کنیم.در این جلسه از مدلی استفاده می کنیم که در جلسات گذشته ماهیچه و حفره آن را تولید کرده بودیم.در این جلسه بعد از تولید قالب،به بررسی دستورات باقی مانده از این افزونه می پردازیم.
در این جلسه به بررسی دستورات زیر می پردازیم:
دستور 2D Drawing
دستور Operation Report
دستور CNC Report
جلسه سی و ششم:بررسی دستور Lifter
در این جلسه می خواهیم به بررسی دستور Lifter از مجموعه دستورات افزونه MoldWorks بپردازیم.اگر در قسمت داخلی قطعه زائده و یا زبانه هایی وجود داشته باشد برای تولید آنها باید از سیستم Lifter استفاده کنیم.سیستم Lifter به ما کمک می کند تا بتوانیم زائده های داخلی قطعه را تولید کنیم.در این جلسه با ذکر یک مثال نحوه استفاده از این دستور را توضیح داده ایم.
نتیجه گیری
یکی دیگر از قابلیت های مهم نرم افزار سالیدورک طراحی قالب های تزریق پلاستیک می باشد.با استفاده از این قابلیت ما براحتی می توانیم ماهیچه و حفره یا همان Core&Cavity قالب را تولید کنیم.همچنین برای کامل شدن محیط قالب سازی سالیدورک دو افزونه کمکی به نام های Splitworks و Moldworks وجود دارند که به کمک آنها می توانیم یک قالب تزریق پلاستیک را به صورت کامل طراحی کنیم.
شما با تماشای این مجموعه آموزشی می توانید به این محیط ها مسلط شده و قالب تزریق پلاستیک قطعات خود را تولید نمایید.
در پایان اگر سوال و یا نظری در مورد این آموزش دارید می توانید در قسمت نظرات همین مطلب،نظر خود را درج کنید و یا از بخش تماس با ما در واتساپ در ارتباط باشید.
مشخصات محصول آموزش طراحی قالب در سالیدورک
مدت زمان این فصل از آموزش : 16 ساعت و 21 دقیقه
حجم آموزش : 2.85 گیگا بایت
نحوه تهیه این آموزش : این آموزش به صورت دانلودی می باشد و بعد از پرداخت صفحه دانلود ظاهر می شود که می توانید آموزش را دانلود کنید.
نحوه فعالسازی آموزش : این آموزش را می توانید بر روی دو سیستم و یا یک سیستم و موبایل اندرویدی فعال نمایید.
چنانچه سوالی در مورد این فصل از آموزش دارید می توانید در قسمت نظرات مطرح بفرمایید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم.
شرایط خرید اقساطی دوره های آموزشی مکانیک لرنینگ
سلام دوست گرامی . من تقریبا یک ساله پیش پکیچ طراحی قالبهای پلاستیک رااز شما خریدم بسیار ازآن بهره بردم نسبت به قیمتش بسیار پر محتوا بود و همچنین جنابعالی بابیان ارام و ودلنشین آنرا تدریس کردین . بنده موازی با محصول شما یک محصول هم از ……. بنام ……. خریداری کردم به قیمت ۷۲۰ هزار تومان. اصلا نتونستم از آن بهره برداری کنم. بنده از شما بسیار سپاسگزارم بابت این محصول کاربردی و بسیار پر محتوا باقیمت بسیار مناسب . از خداوند خواستارم به شما توفیقات بیشتری درمسیر خدمت به جامعه به شما ببخشد.